Akcija – KUPATILO 999€

Novo u Inteq ponudi – 10 paket kupatila po specijalnim cijenama!

Inteq Vam nudi kompletno opremljena kupatila po specijalnim cijenama! U cijenu su uključene sve sanitarije i keramičke pločice poznatih svjetskih proizvođača prikazane na slici u kvadraturi 20m2.

Brendovi iz paket ponude za kupatilo od 999 eur su:

Wc šolja, umivaonik i pločice Kale, turski brend sa veoma kvalitetnim izborom keramike i sanitarija, dobitnik brojnih međunarodno priznatih nagrada za dizajn, nudi sjajan odnos cijene i kvaliteta sa besprekornim dizajnerskim linijama pogodnim za opremanje svih vrsta kupatila.

Slavina za tuš, slavina za umivaonik i tuš set sa šipkom Hansgrohe, sinonim za njemački kvalitet i sa tradicijom od 108 godina, nesumnjivo jedan od najznačajnijih brendova a sa preko 300 međunarodno priznatih nagrada za dizajn smatraju se inovatorima u postavljanju trendova i određivanju standarda. Poznati su po brojnim tehnologijama za uštedu vode uz koje se ostvaruje ušteda vode i do 60% u odnosu na uobičajene proizvode, ne umanjujući doživljaj upotrebe vode.

Kada Aquaestil najvećeg hrvatskog proizvođača opreme za kupatila koji nudi širok spektar kada i tuš kabina izrađenih od 100% lijevanog sanitarnog akrila što ih čini veoma ugodnim na dodir, lakima za održavanje i manje podložnim oštećenjima.

Ugradni vodokotlić Tece, istaknuti njemački brend sa tradicijom dužom od 60 godina, poznat po inovativnim tehnologijama a njihov širok asortiman aktivacijskih tipki (sa kojima su svi vodokotlići kompatibilni) lako će se uklopiti u sva arhitektonska rješenja za kupatila.

Akcija traje do isteka zaliha.

Posjetite naš salon u ulici 8.marta 36 i uvjerite se u naš kvalitet.

Za Vaš dom iz snova!