Lux kupatila – FAP

Novo u Inteq ponudi – 10 paket kupatila po specijalnim cijenama! 5 basic i 5 lux varijanti!

Inteq Vam nudi kompletno opremljena kupatila po specijalnim cijenama! U cijenu su uključene sve sanitarije i keramičke pločice poznatih svjetskih proizvođača prikazane na slici u kvadraturi 20m2.

Brendova iz paket ponude za lux kupatilo na slici su:

Umivaonik, wc šolja, bide Laufen, švajcarski brend osnovan 1892. godine kojeg odlikuje jednostavnost linije, optimalna funkcionalnost i atraktivnost cijena. Lider u pružanju dizajnerski najboljih rješenja, Laufen takođe nudi proizvode koji doprinose uštedi vode te na taj način jasno pokazuje ekološku odgovornost i predanost u očuvanju ljudskih resursa.

Slavine Fima Carlo Frattini, predstavljaju savršen sklad dizajna, tehnologije i kvaliteta a sam brend nudi najširi izbor rješenja za sve vrste kupatila. Ovaj italijasnki proizvođač je u stalnoj potrazi za najboljim odnosom cijene i kvaliteta i optimizacijom procesa smanjenja potrošnje energije i materijala.

Tuš stijena Aquaestil, najvećeg hrvatskog proizvođača opreme za kupatila koji nudi širok spektar kada i tuš kabina izrađenih od 100% lijevanog sanitarnog akrila što ih čini veoma ugodnim na dodir, lakima za održavanje i manje podložnim oštećenjima.

Ugradni vodokotlić Tece, istaknuti njemački brend sa tradicijom dužom od 60 godina, poznat po inovativnim tehnologijama a njihov širok asortiman aktivacijskih tipki (sa kojima su svi vodokotlići kompatibilni) lako će se uklopiti u sva arhitektonska rješenja za kupatila.

Pločice FAP, italijanski brend omiljen među arhitektama zbog velikog broja dekora, jarkih boja i dezena.

Akcija traje do isteka zaliha.

Posjetite naš salon u ulici 8.marta 36 i uvjerite se u naš kvalitet.

Za Vaš dom iz snova!