Lux kupatila – Keope

Novo u Inteq ponudi – 10 paket kupatila po specijalnim cijenama! 5 basic i 5 lux varijanti!

Inteq Vam nudi kompletno opremljena kupatila po specijalnim cijenama! U cijenu su uključene sve sanitarije i keramičke pločice poznatih svjetskih proizvođača prikazane na slici u kvadraturi 20m2.

Brendova iz paket ponude za lux kupatilo na slici su:

Wc šolja i umivaonika Duravit, njemački brend dobitnik mnogobrojnih međunarodno priznatih nagrada, koji uz tim profesionalaca-inovatora sa urođenim osjećajem za dobar dizajn, čini da svako kupatilo odiše stilom a mnogobrojne dizajnerske linije zadovoljavaju svaki pojedinačan ukus.

Slavina za umivaonik, ugradna slavina za kadu, izliv za kadu i tuš set Hansgrohe - Axor sinonim za njemački kvalitet i sa tradicijom od 108 godina, nesumnjivo jedan od najznačajnijih brendova a sa preko 300 međunarodno priznatih nagrada za dizajn smatraju se inovatorima u postavljanju trendova i određivanju standarda. Poznati su po brojnim tehnologijama za uštedu i do 60% u odnosu na uobičajene proizvode, ne umanjujući doživljaj upotrebe vode.

Kada Kaldewei, njemački proizvođač vrhunskih proizvoda koji predstavlja spoj modernog dizajna i sofisticirane estetike. Poznati su i po jedinstvenom emajl laku za kade koji su razvili iz sopstvene formule, a s obzirom da su ozbiljno posvećeni održivosti njihovi proizvodi se prave samo od prirodnih materijala.

Ugradni vodokotlić Tece istaknuti njemački brend sa tradicijom dužom od 60 godina, poznat po inovativnim tehnologijama a njihov širok asortiman aktivacijskih tipki (sa kojima su svi vodokotlići kompatibilni) lako će se uklopiti u sva arhitektonska rješenja za kupatila.

Pločice Keope, italijanski brend uvijek u skladu sa modernim trendovima koji se ističe svojom originalnošću i ljepotom.

Akcija traje do isteka zaliha.

Posjetite naš salon u ulici 8.marta 36 i uvjerite se u naš kvalitet.

Za Vaš dom iz snova!