Lux kupatila – LaminaM

Novo u Inteq ponudi – 10 paket kupatila po specijalnim cijenama! 5 basic i 5 lux varijanti!

Inteq Vam nudi kompletno opremljena kupatila po specijalnim cijenama! U cijenu su uključene sve sanitarije i keramičke pločice poznatih svjetskih proizvođača prikazane na slici u kvadraturi 20m2.

Brendova iz paket ponude za lux kupatilo na slici su:

Wc šolja, umivaonik i konzolni bide Laufen, švajcarski brend osnovan 1892. godine kojeg odlikuje jednostavnost linije, optimalna funkcionalnost i atraktivnost cijena. Lider u pružanju dizajnerski najboljih rješenja, Laufen takođe nudi proizvode koji doprinose uštedi vode te na taj način jasno pokazuje ekološku odgovornost i predanost u očuvanju ljudskih resursa.

Slavine za umivaonik i bide, termostatski tuš sistem Hansgrohe - Axor, sinonim za njemački kvalitet i sa tradicijom od 108 godina, nesumnjivo jedan od najznačajnijih brendova a sa preko 300 međunarodno priznatih nagrada za dizajn smatraju se inovatorima u postavljanju trendova i određivanju standarda. Poznati su po brojnim tehnologijama za uštedu i do 60% u odnosu na uobičajene proizvode, ne umanjujući doživljaj upotrebe vode.

Tuš paravan Huppe, njemački brend osnovan 1889. godine, igra glavnu ulogu u kreiranju trendova modernih tuš kabina sa inovativnim tehnologijama koje pružaju funkcionalnost i kvalitet.

Ugradni vodokotlić Tece, istaknuti njemački brend sa tradicijom dužom od 60 godina, poznat po inovativnim tehnologijama a njihov širok asortiman aktivacijskih tipki (sa kojima su svi vodokotlići kompatibilni) lako će se uklopiti u sva arhitektonska rješenja za kupatila.

Pločice LaminaM, italijanski brend keramike vrhunske klase u skladu sa savremenim trendovima i tehnološkim inovacijama koja može zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe klijenata.

Akcija traje do isteka zaliha.

Posjetite naš salon u ulici 8.marta 36 i uvjerite se u naš kvalitet.

Za Vaš dom iz snova!