Lux kupatilo – Fiandre

Novo u Inteq ponudi – 10 paket kupatila po specijalnim cijenama! 5 basic i 5 lux varijanti!

Inteq Vam nudi kompletno opremljena kupatila po specijalnim cijenama! U cijenu su uključene sve sanitarije i keramičke pločice poznatih svjetskih proizvođača prikazane na slici u kvadraturi 20m2.

Brendova iz paket ponude za lux kupatilo na slici su:

Wc šolja, umivaonik i konzolni bide Duravit, njemački brend dobitnik mnogobrojnih međunarodno priznatih nagrada, uz tim profesionalaca-inovatora sa urođenim osjećajem za dobar dizajn, čini da svako kupatilo odiše stilom a mnogobrojne dizajnerske linije zadovoljavaju svaki pojedinačan ukus.

Slavine za umivaonik i bide, ugradni tuš sistem sa izlivom i tuš setom Hansgrohe, sinonim za njemački kvalitet i sa tradicijom od 108 godina, nesumnjivo jedan od najznačajnijih brendova a sa preko 300 međunarodno priznatih nagrada za dizajn smatraju se inovatorima u postavljanju trendova i određivanju standarda. Poznati su po brojnim tehnologijama za uštedu i do 60% u odnosu na uobičajene proizvode, ne umanjujući doživljaj upotrebe vode.

Kada Aquaestil najvećeg hrvatskog proizvođača opreme za kupatila koji nudi širok spektar kada i tuš kabina izrađenih od 100% lijevanog sanitarnog akrila što ih čini veoma ugodnim na dodir, lakima za održavanje i manje podložnim oštećenjima.

Ugradni vodokotlić i ugradna tipka Tece istaknuti njemački brend sa tradicijom dužom od 60 godina, poznat po inovativnim tehnologijama a njihov širok asortiman aktivacijskih tipki (sa kojima su svi vodokotlići kompatibilni) lako će se uklopiti u sva arhitektonska rješenja za kupatila.

Pločice Graniti Fiandre, italijanski brend visokog kvaliteta poznat po velikim dimenzijama pločica koje su otporne na sve vremenske uslove i u potpunosti su prilagodljive spoljašnjoj upotrebi: podovi, zidovi, fasade, bazeni.

Akcija traje do isteka zaliha.

Posjetite naš salon u ulici 8.marta 36 i uvjerite se u naš kvalitet.

Za Vaš dom iz snova!