Grijanje

Carrier poznati američki proizvođač opreme za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hlađenje čije se inovacije mogu pronaći širom svijeta i u gotovo svakom aspektu svakodnevnog života, doprinoseći udobnom i produktivnom ambijentu bez obzira na klimu. Carrier pruža globalna rješenja za širok raspon primjene koji doseže dalje od  grijanja, klimatizacije i hlađenja.

U Carrier ponudi u domenu sistema za grijanje i hlađenje se mogu naći toplotne pumpe i fan-coil uređaji pogodni za rezidencijalne, komercijalne i industrijske primjene, a odlikuje ih visoka pouzdanost proizvoda A energetske klase, kao i visok stepen korisnosti s obzirom da u znatnoj mjeri doprinose uštedi eletrične energije.

Vaillant je jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih evropskih proizvođača opreme za grijanje kao i opreme u oblasti solarne energije. Sa sjedištem u Remscheidu u  Njemačkoj, ubraja se u pionire među vodećim preduzećima iz područja tehnike grijanja u Evropi. Vaillant je jedina robna marka u Evropi koja nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripremu potrošne tople vode koristeći sve energente: plin, ulje, struju, zeolit (zeolit-toplinska pumpa), gorivne ćelije, kao i obnovljive izvore energije: solar i toplinu zemlje, vode i vazduha u sistemima toplotnih pumpi.

Mitsubishi Electric je svjetski lider u proizvodnji sistema za klimatizaciju i grijanje stambenih, komercijalnih i industrijskih objekata. Kao odgovor na stalno rastuće zahtjeve tržišta za sistemima grijanja i klimatizacije u svim mogućim klimatskim područjima, ekspertski timovi japanskih inženjera u kontinuitetu razvijaju sofisticiranu tehnologiju proizvodnje uređaja vrhunskog kvaliteta. Svaki uređaj je mini remek djelo japanske tehnologije, dokaz posvećenosti i iskustva koji svom korisniku obezbjeđuje godine pouzdanog i bešumnog rada, poštujući najrigoroznije standarde energetske efikasnosti uz minimalan uticaj na životnu sredinu.

Toplotne pumpe – Vazduh Voda

Tehnologija toplotne pumpe omogućava da se energija spoljneg vazduha iskoristi radi obezbjeđivanja visoko efikasnog grijanja, čak i u hladnim područjima. Mitsubishi Electric stalno radi na poboljšanju karakteristika uređaja tako da je trenutno obezbijeđen koeficijent učinka COP i do 4.42. To praktično znači da na 1 kW uložene električne energije i 3.42 kW energije koju spoljna jedinica uzima od spoljneg vazduha, uređaj postiže impresivan toplotni učinak od 4.42 kW.

Takođe smo i uvoznici,distributeri i ovlašćeni serviseri pumpi danskog proizvođača Grundfos. Grundfos se dokazao vrhunskim cirkulacionim pumpama za grijanje i klimatizaciju. Danas je Grundfos najveći svijetski proizvođač cirkulacionih pumpi i pokriva oko 50% svjetskog tržišta.

Grundfos pumpe su opremljene sa ultramodernom elektronikom koja reguliše izlazni rezultat prema trenutnim potrebama. Ovo ne samo da obezbijeđuje praktičnost za korisnika, već i uštedu električne energije. Gruba kategorizacija pokriva sledeće oblasti: pumpe za grijanje i hlađenje, pumpe za povišenje pritiska, bunarske pumpe, pumpe za otpadne vode, dozirne i dezinfekcione pumpe, industrijske pumpe i pumpe za vodosnabdijevanje domaćinstava.

podno-grijanje

logo-mitsubishi

logo-carrier

logo-vaillant

logo-grundfos