Klimatizacija i ventilacija

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric je svjetski lider u proizvodnji sistema za klimatizaciju stambenih, komercijalnih i industrijskih objekata. Kao odgovor na stalno rastuće zahtjeve tržišta za sistemima klimatizacije u svim mogućim klimatskim područjima, ekspertski timovi japanskih inženjera u kontinuitetu razvijaju sofisticiranu tehnologiju proizvodnje uređaja vrhunskog kvaliteta. Svaki uređaj je mini remek djelo japanske tehnologije, dokaz posvećenosti i iskustva koji svom korisniku obezbjeđuje godine pouzdanog i bešumnog rada, poštujući najrigoroznije standarde energetske efikasnosti uz minimalan uticaj na životnu sredinu.

Superiorna japanska tehnologija

Mitsubishi Electric je davne 1981. godine postavio visoke tehnološke standarde u oblasti klimatizacije, koji su i dalje nedostižni mnogim proizvođačima klima uređaja. Minimalna emisija CO, maksimiziranje upotrebe recikliranih materijala i poštovanje najstrožijih ekoloških normi su neke od normi koje su važan dio strateške politike ove kompanije.

Ušteda električne energije

Uz visok COP (Coefficient of performance) i EER (Energy efficiency ratio), Mitsubishi Electric klima uređaji su značajno efikasniji, tj. znatno im je smanjena potrošnja električne energije. Na primjer, model Kirigamine FD nudi COP od 5,25 i EER od 5,15, odnosno za svaki potrošeni kilovat električne energije, klima uređaj će isporučiti 5,25 kilovata toplotne energije. Samim tim, ostvarujete ogromnu uštedu na računima za struju!

Kvalitetno filtriran vazduh

Vodeći se premisom da klima uređaji imaju uticaj na raspoloženje osoba koje borave u prostoriji, Mitsubishi Electric nudi najviši stepen kvaliteta vazduha. Ovi klima uređaji efikasno uklanjaju prljavštinu, viruse, bakterije, dim i razne neugodne mirise.

Estetika

Nagrađivani dizajn Mitsubishi Electric Kirigamine Zen se uklapa i u najmodernije enterijere. Ovi klima uređaji daju dodatnu notu elegancije i kao takvi čine skladnu cjelinu sa već postojećim namještajem.

Jednostavnost i prilagodljivost

Uz nekoliko različitih funkcija integrisanih u klima uređaje („Quiet“– tihi rad; „Eco“ ekonomičan režim, „High Power“ – ubrzano zagrijavanje/hlađenje, “i-See” sensor za optimizaciju rada i bolju distribuciju vazduha) dobićete potpunu jednostavnost korišćenja ovog sistema i potpunu prilagodljivost svakoj vašoj potrebi.

Bešumnost rada uređaja

Mitsubishi Electric klima uređaji spadaju u najtiše uređaje na tržištu i na nenametljiv i nečujan način hlade ili griju vaš prostor. Buka koju ovaj uređaj proizvodi (unutrašnja jedinica) je nekoliko puta niža u poređenju sa ljudskim šapatom.

Visoka pouzdanost

S obzirom na to da je kupovina klima uređaja značajna investicija, kupci biraju proizvođača koji im garantuje dugotrajnost i pouzdanost uređaja. Mitsubishi Electric klima uredjaj je karakterističan po najvećem broju izlaznih kontrola u toku i nakon proizvodnog procesa.

Fleksibilna montaža

Bez obzira na kompleksnost montaže ili samog objekta, Mitsubishi Electric klima uređaji zadovoljavaju sve, čak i one najsitnije zahtjeve.

Produžena garancija i servis

Kako bi klima uređaj funkcionisao uvijek na najvišem nivou efikasnosti, dovoljno je jednom godišnje napraviti servisni pregled. Uz minimalnu godišnju investiciju, dobijate garantovano čist vazduh i besprekorno funkcionisanje vašeg klima uređaja. Sigurnost u kvalitet sopstvenih proizvoda i beznačajan broj reklamacija omogućili su Mitsubishi Electric-u da svojim kupcima omogući duge garantne rokove.

Životni vijek proizvoda

Garancija dugog vijeka trajanja ovih klima uređaja se dobija ugrađivanjem samo provjerenih komponenti najvećeg kvaliteta.

klimatizacija01

 

Carrier

Izum koji je promijenio svijet

Willis Carrier je 1902. godine riješio jedan od najzahtjevnijih izazova u čovječanstvu a to je kontrolisanje vazduha u zatvorenom prostoru putem klimatizacije. Njegov izum otvorio je vrata mnogim industrijama unaprijedivši globalnu produktivnost, zdravlje i komfor pojedinca.

Danas se Carrier inovacije mogu pronaći širom svijeta i u gotovo svakom aspektu svakodnevnog života, doprinoseći udobnom i produktivnom ambijentu bez obzira na klimu. Carrier pruža globalna rješenja za širok raspon primjene koji doseže dalje od  grijanja, klimatizacije i hlađenja.

U Carrier ponudi u domenu sistema za klimatizaciju i ventilaciju se mogu naći: klima uređaji, VRF sistemi, rekuperatori i odvlaživači vazduha. Odlikuje ih visoka pouzdanost proizvoda A energetske klase, kao i visok stepen korisnosti s obzirom da u znatnoj mjeri doprinose uštedi električne energije.

logo-mitsubishi

logo-carrier