Kade i tuš kade

Kaldewei je njemački proizvođač vrhunskih proizvoda koji predstavlja spoj modernog dizajna i sofisticirane estetike. Njihova kupatila su specijalno dizajnirana da zadovolje pojedinačne zahtjeve i variraju u veličini, izgledu i stilu. Bilo da je za manja ili veća kupatila, za dvoje ili više ljudi, u kvadratnom ili ovalnom obliku – Kaldewei kupatila spajaju moderan dizajn i visoki kvalitet materijala. Poznati su i po jedinstvenom emajl laku za kade koji su razvili iz sopstvene formule, a s obzirom da su ozbiljno posvećeni održivosti njihovi proizvodi se prave samo od prirodnih materijala.

Vodeći hrvatski brend Aquaestil u svom asortimanu nudi kade izrađene od akrila, jednog od najkvalitetnijih materijala koji osigurava trajnost, sigurnost i funkcionalnost proizvoda. Lijevani sanitarni akril daleko je najugodniji materijal na dodir, veoma glatke površine i vrlo jednostavan za održavanje.

Veliki izbor akrilnih i keramičkih kada i tuš kada kao i kada od čelika i lijevanog željeza nudi i švajcarski proizvođač Laufen čije proizvode karakteriše izuzetna izdržljivost, sofisticirani dizajn i neosporivi kvalitet. Sa akcentom na ekološku proizvodnju, svi Laufen proizvodi omogućuju štedljivu upotrebu vode i time doprinose očuvanju ovog najdragocjenijeg resursa.

logo-kaldewei

logo-aquaestil

logo-laufen