Slavine i tuševi

Sinonim za njemački kvalitet i sa tradicijom od 108 godina, Hansgrohe je nesumnjivo jedan od najznačajnijih brendova za koji radi tim vodećih svjetskih dizajnera među kojima se mogu naći imena kao što su Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola i Ronan i Erwan Bouroullec, a sa preko 300 međunarodno priznatih nagrada za dizajn smatraju se inovatorima u postavljanju trendova i određivanju standarda. Poznati su po brojnim tehnologijama za uštedu vode od kojih izdvajamo EcoSmart sistem uz koji se ostvaruje ušteda vode i do 60% u odnosu na uobičajene proizvode, ne umanjujući doživljaj upotrebe vode.

Zahvaljujući velikoj kreativnosti, Hansgrohe je unutar svojih dizajnerskih linija razvio i zaseban brend Axor, izvanrednu kolekciju kupatilskog pribora koji odiše elegancijom i šarmom.

Fima Carlo Frattini predstavlja savršen sklad dizajna, tehnologije i kvaliteta i nudi najširi izbor rješenja za sve vrste kupatila. Ovaj italijasnki proizvođač je u stalnoj potrazi za najboljim odnosom cijene i kvaliteta i optimizacijom procesa smanjenja potrošnje energije i materijala.

Remer, još jedan istaknuti italijanski proizvođač sa širokim asortimanom proizvoda neospornog kvaliteta i modernog dizajna.

logo-hansgrohe
logo-carlo-frattini
logo-remer