Odvodnja

ACO, poznati njemački proizvođač, bavi se odvodnjom i tretmanom otpadnih voda. ACO proizvodi zastupljeni su u sljedećim oblastima: niskogradnja (linijsko i tačkasto odvodnjavanje, šaht poklopci, infiltracija i retenzija, ACO Sport, ACO Areal travne rešetke, zaštita stabala, ACO Wildlife, regulatori protoka i prepumpna okna), visokogradnja (linijsko i tačkasto odvodnjavanje u visokogradnji, kupatilski program, ACO svjetlosna okna, ACO Vario otirači, cijevi, ACO Inox cijevne provodnice, ACO Aplex cijevne provodnice, protivpovratne brane, samostojeće prepumpne stanice) i tretman otpadnih voda (separatori lakih naftnih derivata, separatori masti, biološki prečistači).

HL je austrijska kompanija, vodeći proizvođač slivnika i sifonske opreme koji posjeduje certifikat kvaliteta ISO 9001. HL je opremljen najmodernijim mašinama za proizvodnju a kvalitet i inovacija najvažniji su koncepti njihovog poslovanja. U proizvodnom programu posjeduju slivnike za unutrašnje i spoljašnje instalacije koji se postavljaju u kupatilima, na balkonima i krovovima. Primus sistem protiv neprijatnih mirisa nalazi se u kupatilskim slivnicima i tuš kanalicama (takođe poznat i kao “suvi sifon”) a njihov proizvodni asortiman uključuje sifonsku tehniku: podne, krovne i balkonske slivnike, tuš kanalice i sifone.

U našoj ponudi takođe izdvajamo i Tece kanalice, poznate po svojoj inovaciji koje zahaljujući širokom asortimanu rešetki, jednostavnosti i kvalitetu daju moderna i efikasna rješenja u odvodnji.

logo-aco

logo-hl

logo-tece