Pločice

Široka paleta pločica raznih proizvođača, dimenzija i stilova od sljedećih materijala:

KERAMIKA

Keramike vrhunske klase u skladu sa savremenim trendovima i tehnološkim inovacijama koja može zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe klijenata. U saradnji sa renomiranim evropskim brendovima, naša podna i zidna keramika ispunjava najstrožije tehničke i estetske standarde za opremanje bilo koje vrste prostora (stambeni  i poslovni prostori, luksuzni hoteli i vile, fasade, bazeni, gazišta za stepenice...). Naše arhitekte izrađuju za Vas 3D modele po želji i po mjeri, a dizajnerske linije naših proizvođača su toliko raznovrsne da se jednom serijom može opremiti moderan, klasičan i rustičan prostor. Od proizvođača izdvajamo:

Graniti Fiandre, italijanski brend visokog kvaliteta poznat po velikim dimenzijama pločica - do 300x150cm. Pločice su otporne na sve vremenske uslove i u potpunosti su prilagodljive spoljašnjoj upotrebi: podovi, zidovi, fasade, bazeni.

Atlas Concorde, italijanski brend specifičan po velikom izboru serija podnih i zidnih pločica bogatih dekorima.

FAP, italijanski brend omiljen među arhitektama zbog velikog broja dekora, jarkih boja i dezena.

KEOPE, još jedan italijanski brend u skladu sa modernim trendovima koji se ističe svojom originalnošću i ljepotom.

KAMEN

Petra Antica, luksuzni italijanski brend koji se bavi obradom prirodnog kamena i proizvodi vrhunske, ručno rađene, kamene pločice visokog kvaliteta.

STAKLO

Mosaico piu, italijanski brend koji nudi mozaike u kombinaciji od stakla, drveta, metala i keramike, a prepoznatljivi su po živopisnim dezenima kao i portretima.

logo-atlas-concorde logo-fiandre logo-keope logo-fap logo-mosaico logo-petra-antiqua logo-kale logo-love levantina logo-laminam logo-rako