Saune

Wellness i SPA program obuhvata visokokvalitetne saune italijanskih proizvođača koje garantuju kvalitet i udobnost, a brendovi u našoj ponudi na najbolji način njeguju skandinavsku tradiciju. Asortiman uključuje gotove proizvode, izradu po dimenzijama, kao i prateću opremu: propratni namještaj, zvučnike, bluetooth, eterična ulja… Naši stručnjaci će Vam pomoći da kroz opciju projektovanja i 3D modelovanja, tehnički i estetski uklopite saune u ostatak opreme i enterijera. Dokazani brendovi koje zastupamo su:

Effegibi, vodeći proizvođač Wellness i SPA proizvoda čija se poslovna praksa zasniva na pružanju savršenog ugođaja uz spoj izvrsnog dizajna i odabira najkvalitetnijh materijala.

Teuco, još jedan brend koji karakteriše neiscrpna kreativnost i inovativnost u tehnici i stilu što se može potvrditi mnogobrojnim međunarodnim priznanjima. Svi modeli Teuco sauna sadrže inovativnu tehnologiju Biosauna, tj. kombinaciju finske i parne saune a namijenjena je osjetljivim osobama koje teže podnose visoke temperature finske saune.

Glass1989, brend koji ima odličnu reputaciju u Wellness i SPA domenu zahvaljujući svojoj konstantnoj težnji ka inovacijama, izuzetnoj fleksibilnosti u proizvodnji i širokom asortimanu proizvoda koje drži korak sa zahtjevnim trendovima.

logo-teuco

logo-glass-1989

logo-effegili