Turska kupatila

Tursko (parno) kupatilo (hamam) pripada istoj tradiciji drevnih kupatila kao i saune, a zbog visoke vlažnosti vazduha ova kupatila se uglavnom izrađuju od sitnih pločica. Naša ponuda uključuje gotove proizvode kao i izradu u različitim dimezijama, materijalima i kapacitetima. Naše arhitekte izrađuju za vas 3D modele kupatila, a brendovi koje zastupamo su:

Effegibi, vodeći proizvođač Wellness i SPA proizvoda čija se poslovna praksa zasniva na pružanju savršenog ugođaja uz spoj izvrsnog dizajna i odabira najkvalitetnijh materijala. Sa velikim izborom proizvoda od vrhunskih materijala mogu zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe.

Teuco, brend koji karakteriše neiscrpna kreativnost i inovativnost u tehnici i stilu što se može potvrditi mnogobrojnim međunarodnim priznanjima.

Glass1989, proizvođač koji ima odličnu reputaciju u Wellness i SPA domenu zahvaljujući svojoj konstantnoj težnji ka inovacijama, izuzetnoj fleksibilnosti u proizvodnji i širokom asortimanu proizvoda koje drže korak sa zahtjevnim trendovima.

logo-teuco

logo-glass-1989

logo-effegili