Kade, tuš kabine i paravani

Odabir odgovarajuće kade za vaše kupatilo nikad nije bio teži. Tehnologija izrade, materijali i raznovrstan dizajn učinili su izbor još težim. Zato smo odlučili da našu ponudu prilagodimo vašim potrebama i željama i omogućili da birate između više poznatih svjetskih brendova.

Jedan od njih je Kaldewei, njemački proizvođač vrhunskih emajliranih proizvoda koji predstavlja spoj modernog dizajna i sofisticirane estetike. Njihova kupatila su specijalno dizajnirana da zadovolje pojedinačne zahtjeve i variraju u veličini, izgledu i stilu. Bilo da je za manja ili veća kupatila, za dvoje ili više ljudi, u kvadratnom ili ovalnom obliku – Kaldewei kupatila spajaju moderan dizajn i visoki kvalitet materijala. Sa ogromnim iskustvom, građenim od 1918.godine poznati su po jedinstvenosti emajliranih proizvoda, koje savršeno uklapaju u prepoznatljiv dizajn i sve to uz fabričku garancija na proizvode od čak 30 godina. 

Ako želite da imate kadu koju su dizajnirali poznati svjetski dizajneri kao što su Patricia Urqiola, Roberto Palomba, Konstantin Grcić, Marcel Wanders Studio i drugi onda je vaš izbor svakako švajcarski brend Laufen. Dizajn koji ne ostavlja nikoga ravnodušnim, kvalitet, završna obrada i materijali koji su  spoj nauke, novih tehnologija i dostunuća, učiniće vaš ambijent dodatno prepoznatljivim i prijatnim za boravak. Brojne nagrade su potvrda da se radi o proizvodima koji imaju visoku estetsku ali i funkcionalnu vrijednost.

Za vaše kupatilo jedna od opcija je ugradnja proizvoda od brenda Aquaestil koji u svom asortimanu nudi kade izrađene od akrila, materijala koji osigurava trajnost, sigurnost i funkcionalnost proizvoda. Liveni sanitarni akril daleko je najugodniji materijal na dodir, veoma glatke površine i vrlo jednostavan za održavanje. Aquaestil, najveći hrvatski proizvođač opreme za kupatila, takođe nudi širok spektar tuš kabina sa paravanima izrađenim od kaljenog stakla, a mnogi modeli nude i opciju hrom ili crnog profila, prozirnog ili satiniranog stakla u cilju zadovoljavanja kako funkcionalnih tako i svih estetskih kriterijuma.

U ponudi Inteq-a možete pronaći veliki izbor tuš kabina koje će savršeno upotpuniti vaše kupatilo iz snova. Od brojnih brendova izvajamo njemačku firmu Huppe osnovanu 1889. godine koja igra glavnu ulogu u kreiranju trendova modernih tuš kabina sa inovativnim tehnologijama koje pružaju funkcionalnost i kvalitet.

Partneri