Sanitarije

Opremanje kupatila, jednog od najvažnijih prostora u vašem domu je uvijek bio izazov. Trendovi se kao nikad do sada brzo mijenjaju i uvijek postoji dilemma da li ste odabrali baš onu pravu kombinaciju sanitarija za vaše kupatilo. Zato smo mi u našu ponudu uvrstili paletu sanitarija koje će svojim kvalitetom, vrhunskim dizajnom i funkcionalnošću odogovoriti vašim potrebama. U svakom kupatilu se teži ostvariti atmosfera opuštanja, prostora intime koju treba doživjeti uz najbolje što nudi naša sanitarija. 

Mi radimo sa vrhunskim brendovima koji sarađuju sa poznatim dizajnerima koji inspiraciju traže u prirodi, našem načinu života, željama i potrebama. Upravo to izdvaja Laufen, švajcarski brend osnovan 1892. godine specijalizovan u premijum segmentu sanitarija. Ovaj najprepoznatljiviji brend grupacije Roca odlikuje jednostavnost linije, funkcionalnost i prepoznatljiv dizajn. Lider u pružanju dizajnerski najboljih rješenja, Laufen je jedan od najboljih svjetskih brendova u proizvodnji sanitarne keramike. Inovacije i kreiranje trendova su jedna od vrijednosti Laufena. Oni su jedan od prvih proizvođača koji su lansirali Rimless wc šolje u ponudu i kreirali materijal Safir ceramic kako bi se mogle izvesti potpuno tanke linije ivica sanitarija. 

Sveden dizajn, prepoznatljiv kvalitet i njemačka preciznost izdvajaju brend Duravit u našoj ponudi. Za onaj lijepi i prepoznatljivi dizajan I funkcionalnost obezbjeđujemo kroz jedan italijanski brend Galassia. Vrhunski odnos kvaliteta I cijene uz šarmantan i prefinjen dizajn su posebno omiljeni kod naših kupaca.

Obzirom da potpis dizajnera ima svoju cijenu mi smo na naše tržiše uveli i proizvode u segmentu sanitarija koji su orjentisani na šire tržište, pogotovo opremanje stambenih zgrada. Izdvajamo turske brendove Kale i Idevit koji su novi na našem tržištu. Karakterišu ih jednostavne linije, dizajn koji je u koraku sa trendovima u ovoj oblasti uz optimalan odnos cijene i kvaliteta.