Slavine i tuševi

Moderna kupatila, inovativnost, nove tehnologije, dizajn proizvoda, kvalitet, funkcionalnost. Sve to je sadržano u jednom imenu Hansgrohe. Tradicija duga 120 godina, njemački kvalitet i prepoznatljiv nastup na tržištu, rad sa svjetskim poznatim dizjnerima kao što su Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Philippe Starck, Patricia Urquiola, Phoenix Design, Ronan and Erwan Bouroullec, Nendo Design, Front Design, Barber & Osgerby, čine da je ovaj brend neizostavan u vašem kupatilu. Mi smo prepoznali i još jednu  činjenicu da je bitno i ostvariti uštedu u potrošnji vode. Hansgrohe je jedan od prvih proizvođača koji je razvio tehnologiju EcoSmart kojom se smanjuje potrošnja vode i preko 50% uz miješanje vode i vazduha.

Premijum dizajn, prestiž i posebnost su odlike zasebnog Brenda Axor u okviru Hansgrohe.

U našoj ponudi slavina i tuševa za nježniji i lepršaviji dizajn su zaduženi brendovi Fima Carlo Frattini i Remer. Oba Brenda karakteriše moderan dizajn, visok nivo kvaliteta i široka ponuda za sve klijente.

Da bismo zadovoljili najširu tržišnu potražnju na naše tržište smo uveli poljski brend Ferro odličnog kvaliteta koji proizvodi veliki broj raznovrsnih proizvoda, kojima opremamo sve vrste objekata, od komercijalnih do luksuznih.

Partneri