Ugradni vodokotlići, tuš kanalice i slivnici

Otvorene proctor, mimimalizam u kupatilu otvorio je prostor širokoj upotrebi ugradnih sistema. Oni se sa lakoćom mogu integrisati u svaku vrstu ambijenta, bez velikih troškova i na ekološki prihvatljiv način. Potreba za ugradnim elementima javlja se u cilju uštede prostora i postizanja arhitektonske jednostavnosti. Kod ugradne tehnike skoro 90 posto proizvoda pouzdano i nevidljivo obavljaju svoju funkciju skriveni iza zida ili smješteni u instalaciji ispred zida. Svega 10 posto proizvoda je vidljivo ispred zida. 

Naš asortiman ugradne tehnike osim vodokotlića , slivnika i tuš kanalica uključuje i ugradne elemente za bide, umivaonik, pisoar, a karakteriše ih kvalitet, dugotrajnost, jednostavnost ugradnje, održavanja i bešumnost.

U segmentu tuš kanalica i slivnika sarađujemo sa brendovima Tece, HL i ACO.

Od proizvođača ugradnih konzola ističemo Tece, istaknuti njemački brend sa tradicijom dužom od 60 godina, prepoznat po inovativnim tehnologijama , vrhunskom kvalitetu i dizajnu. Upravo akcent na dizajnu čini da se danas sve više teži uniformnosti u kupatilu i povećanoj funkcionalnosti. Izdvajaom trend da komplet sistemi kao što su tuševi, česme, tuš kanalice ili tipka vodokotlića budu istog dizajana, iste boje i tako daju pečat vašem kupatilu. 

Partneri