Itisoni

Sigurno je svako od Vas nekad poželio pod koji bi bio autentičan i skretao pažnju ljudi koji Vas posjećuju. Imamo rješenje za Vas. Tepison ili itison popularno nazvan „peti zid“ može da promijeni i uljepša Vas enterijer i da naglasi poruku koji želite poslati. Učiniće Vaš boravak u prostoru prijatnim. 

Tepisoni ili itisoni su tekstilne podne obloge namjenski pravljene za različite prostore i dostupni su u velikom broju dezena, kvaliteta i načina izrade. Ako odaberete tepison za kuću ili stan, otkrićete njegove brojne prednosti: Lijepi su, topli i udobni, obezbjeđuju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Imaju dobru protivkliznost i  veoma su mekani na dodir. 

Za razliku od tepisona za kuću, komercijalni tekstilni podovi su idealni za ugradnju u hotelima, poslovnim i drugim frekventnim prostorijama. Ovi podovi su veoma izdržljivi i kompaktne strukture, koja treba uspješno da izdrži intenzivno habanje koje je uobičajeno za komercijalne  prostore. Njihov dizajn je obično jednostavan  i veoma lako se uklapa u razne vrste enterijera. Proizvode se u rolnama i tekstilnim pločama. Kod ugradnje tekstilnih rolni, preporučuje se postavljanje od zida do zida i lijepljenje za podlogu. Možete pogledati naše kolekcije tepisona Lano, Carus, M2 Carpets koje odlikuje vrhunski kvalitet, postojanost i dizajn koji se može prilagoditi vama, primjenom digitalne štampe.

Pored tekstilnih komercijalnih rolni, danas se u poslovnim i javnim prostorima najčešće postavljaju tekstilne ploče 50x50cm. Postavljaju se na ravnu površinu, a veoma su   pogodne za ugradnju preko postojećih, tzv. podignutih podova. Brza i jednostavna ugradnja, odlične karakteristike i njihov doprinos kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru, čine ih pravim rješenjem za komercijalne prostore. Zahvaljjući mnoštvu različitih kolekcija i dezena,  lakoći postavljanja pruža vam se bezbroj mogućnosti pri odabiru i uklapanju ploča. Osim postavke na ljepilo, tekstilne ploče se mogu postaviti i na Flex Fiters ,samoljepljive trake koje ne oštećuju postojeću podlogu. Više godina sarađujemo sa brendom Modulyss, a više o našoj ponudi itiosna možete vidjeti na linkovima brendova koje zastupamo.

Partneri