Ljepila, mase, boje

Ljepila i fug mase su neizostavni dio postavljanja keramike  njihovog očuvanja.Dugotrajno zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mjestu, tako da proizvode iz ovog dijela asortimana biramo po kvalitetu, pouzdanosti i dugotrajnosti.

U našem asortimanu možete naći proizvode provjerenog kvaliteta i vrhunskih performansi.

Zastupnici smo za brend Dekol koji svoje proizvode bazira na Italijanskoj tehnologiji i provjerenoj recepturi. Svi njihovi proizvodi  se proizvode uz poštovanje svih ISO standard, a njihova kontinuirana proizvodnja rezultira dostupnošću u svakom trenutku.

Postavljanje parketa, vinila, itisona ili laminate zahjteva idealno ravnu podlogu. Ukoliko je vaša cementna košuljica ili betonska podloga oštećena, za izravnavanje koristite specijalnu masu za ravnanje koju zovemo samorazlivajuća nivelir masa.

Ova samorazlivajuća masa za nivelisanje je predviđena za ispravljanje manjih neravnina, od 2 do 10 mm.

Na tržištu postoji veliki broj proizvođača koji nude ovaj proizvod a mi Vam možemo ponuditi uslugu nivelisanja podloge ili isporuke materijala.

Osim nivelir nivelir masa u našem prodajnom  programu su ljepila za lijepljenje raznovrsnih tipova podnih i zidnih obloga kao što su parketi  itisoni, LVT podovi i tapete .

Za kompletiranje asortimana materijala neophodnih za završne radove u naš asortiman smo uvrstili vrhunske boje našeg partnera Dekoll & Pinto. Prilikom odabira boja stavili smo akcenat na materijale koji su vodoperivi. Viši kvalitet ovih boja kao i mogućnost lakšeg održavanja obojenih zidova sve više nalaze primjenu u svakom prostoru. Važno je da odabrana boja ima sposobnost da transformiše izgled i osjećaj svih prostorija ili okruženja u kojima provodimo veći dio dana. Stručnjaci kompanije Dekoll & Pinto su sve te najbolje karakteristike uvrstili u svoje proizvode , a mi kao njihovi partneri smo tu da sve to učinimo dostupnim za vas.

Partneri