Vinili

LVT podovi su danas najbrže rastući segment tržišta podova. Idealni su za primjenu u komercijalnim prostorima, kao što su hoteli, kafići, restorani, kancelarije, butici, ali i za kuće i stanove.

Pored odličnih performansi, vinilni  podovi imaju vrhunski dizajn i veliki broj dezena, po uzoru na prirodu i najnovije dizajnerske trendove: kamen, drvo, tekstil, metal… LVT je alternativa tradicionalnim  drvenim podovima jer može vjerno da prikaže prirodan izgled drvenog poda, pa su dezeni drveta jedan od najpopularnijih izbora. Dostupan u formatu daske ili  ploče, LVT pruža potpunu slobodu dizajna sa beskrajnim mogućnostima kombinovanja različitih dimenzija i oblika u jedinstvenu cjelinu.

Pored dizajnerskih opcija, ovaj pod ima i mnoga druga svojstva koja ga čine odličnim izborom za vaš sljedeći projekat. Izuzetno je otporan na udarce, oštećenja od vlage, toplotu, hemijska sredstva za održavanje higijene, a ima i visoku protivgorivost.Zbog svih ovih osobina  LVT podovi su savršeni za one koji žele izdržljive podove. Ugradnja je brza i jednostavna, što je posebno važno kod renoviranja prostora. LVT se može postaviti preko košuljice, keramike, parketa , laminata. Vinil se može postaviti i u kupatilima. LVT ploče brenda Berry Alloc se zaista postavljaju brzo zahvaljujući inovativnom  Dream clik sistemu postavke vinila. Raspolažu sa 35 dekora, a to znači 35 načina uredjenja Vašeg prostora. 

Osim klasicnih vinila , predstavljamo vam i pletene vinile. Pleteni vinil predstavlja savremenu alternativu klasičnim podnim oblogama kao što su tepisoni, drveni, keramički i mermerni podovi. Izdržljiv, otpornan na fleke i pruža visok nivo udobnosti i zvučne izolacije.

Idealno je rješenje za hotele, kancelarijske i multifunkcionalne prostore, kao i za luksuzne stambene objekte.

Pleteni vinil iz naše ponude moguće je dobiti kao: podne obloge u pločama 50×50 cm – idealno rješenje za kancelarijske i multifunkcionalne prostore, naročito sa podignutim tehničkim podom; podne obloge u rolni širine 2m sa fabrički ugrađenom podlogom za dodatnu udobnost – idealno rješenje za hotele; zidne obloge -mnogo izdržljivija zamjena za klasične tapete. Potražite kod nas pletene vinile brendova Ntrgate, Loom +, 2Tec 2, Fitnice.

Ukoliko želite vinil od zida do zida , za Vas imamo rješenje, vinili u rolnama .Vinili u rolnama  su dostupni u širinama od dva, tri, četiri ili čak pet metara i dolaze sa širokim spektrom opcija debljine i završne obrade. Oni su tihi, meki i topli.Ako tražite  pod koji može da podnese vlažne i prljave cipele ili šape od vaših kućnih ljubimaca onda  su naše vinil-rolne sa 100% vodootpornim gornjim slojem upravo ono što vam treba. Potražite kod nas vinile u rolnama Beufloor