Izrada enterijerskih rješenja i opremanje prostora

Firma Inteq nudi izradu i izvodjenje projekata enterijera u skladu sa željama svojih klijenata ili arhitekata. Bilo da renovirate ili opremate svoj životni ili radni prostor, naš Tim je tu da nadje najbolje rješenje za Vas. Pored 3d modela gdje možete sagledati prostor, nudimo potpunu podršku investiorima i arhitektama tokom svih faza izvodjenja uz obezbjedjenje neophodne tehničke dokumentacije i materijala.

Enterijer stana I

Enterijer jednosobnog stana osmišljen je kao moderan i funkcionalan prostor, gde dominiraju ravne linije i svijetli tonovi.

Plavom bojom su naglašeni određeni djelovi stana, kako bi se dala otmena nota prostoru. Sa druge strane veći komadi namještaja, komoda, polica za knjige predviđeni su u drvo dezenu što unosi toplinu i odličan je kontrast zidnim sjajnim mermernim površinama. Kombinacijom ovih materijala je postignut sklad, a izbjegnut stil klasičnog opremanja.

Svijetao i prozračan prostor dat je kroz samu strukturu i položaj otvora na fasadi , ali uz odabranu rasvjetu osim funkcionalnosti akcentovana je prefinjenost prikazanog enterijera.

Enterijer stana II

Dizajniranje prostora, za našu firmu je uvjek izazov. Pri osmišljavanju stana na Cetinju vodili smo se linijom modernog, a opet klasičnog stila. Sivi tonovi namještaja u kombinaciji sa drvo dezonom, stan su učinili da bude atraktivan, a opet ugodan za život u njemu. Pogled na park, bila je inspiracija da se u enterijeru pojavi zelena boja. Garnitura je u zelenom stofu, pravi odličan kontrast za policom iza nje.

Spavaća soba je osmišljena da bude klasičnijeg stila. Tapete na zidu, profilisani medijapan i zidne obloge učinile su da noćna zona stana izgleda smirujuće i udobno.

Enterijer stana III

Kada dizajniramo neki prostor obraćamo pažnju na njegovu lokaciju, način na koji će biti korišćen i koji budžet je određen za opremanje stana. Kada se stan kao ovaj nalazi na moru, trudimo se da enterijer odiše laganim i pastelnim tonovima. U dizajnu smo koristili špansku trsku, drvene panele i pastelno zelenu boju. Svijetao dezen poda daje dobru podlogu cijelom stanu. Unikatni dizajn namještaja koji se izrađuje u našoj proizvodnji čini da prostor bude poseban i jedinstven na našem tržištu.

Enterijer stana IV

Firma Inteq nudi izradu projekata enterijera u skladu sa željama svojih klijenata. BIlo da renovirate ili opremate svoj životni, radni prostor, naš tim arhitekata je tu da nađe najbolje rješenje za Vas. Pored 3d modela gdje možete sagledati prostor, dobićete potpunu dokumentaciju i podršku za izvodjenje.

Nudimo kompletnu uslugu od idejnog rješenja, isporuke i montaže svih elemenata enterijera.