Vrata

Ukoliko ste  nedavno završili renoviranje ili se uselili u nov dom vjerujemo da ste mnogo truda uložili u odabir sobnih vrata koje ste uskladili sa namještajem  i dekoracijama.  To je zato jer su sobna vrata jako Važan dio enterijera ona su ukras Vašeg doma.

Ukoliko odaberete ona sa nekoliko ukrasa, u svoj dom možete da unesete šarm i ljepotu.Takođe, ako odaberete jednostavna vrata u klasičnoj bijeloj ili hrast boji svakako nećete pogriješiti. Izbor sobnih vrata je jako veliki  pa je ponekad teško odabrati  omiljeni model.

Postoji  mnogo vrsta vrata. Napravljena su od različitih materijala,  a možete ih naći u više različitih boja.   Mogu da se koriste kako za odvajanje prostorija, tako i za garderobere. Mnogo je odluka koje treba da donesete prije same kupovine,  Mi Vam možemo pomoći u odabiru sobnih vrata iz serija Porto Fino i Siena. Vrata su rađena u CPL i Finish foliji i otporna su  na grebanja, habanje i kućnu hemiju. Vrata imaju moderan dizajn i mogu se  poručiti u bilo kojim dimenzijama od 70-100cm, sa visinama prema zahtjevu klijenta od 205-220cm. Ukoliko želite oplemeniti prostor možete odabrati sobna vrata sa otvorima za staklo ili klizna vrata.

Ova vrata su jednostavna za ugradnju. Ne treba brinuti za debljinu štoka , kao ni za strane otvaranja. Vrata su univerzalna, pa tako na licu mjesta birate strane otvaranja  i debljine štoka. Možemo Vam ponuditi sobna vrata u dekorima: Hrasta, Oraha, Bijeljenog hrasta, Silver hrasta, Venge i čisto bijela.

Proizvod zadovoljava sve ekološke Evropske normative.

Partneri